Home > Vitaminy, minerály, anticrampy > jednotlivé vitaminy, minerály > Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Jednotlivé vitaminy, minerály

Druh Cena Množství

momentálně nedostupný
49 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Podrobný popis
Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Zajištění optimální denní hladiny vitaminu D3 a K2 je nezbytné pro správné fungování lidského těla.

Vitamín D je zodpovědný za normální vstřebávání fosforu, udržování zdravých kostí a zubů a bezproblémovou činnost svalů. V kombinaci s vitamínem K2 podporuje posílení kosterního systému, stimuluje vstřebávání vápníku a fosforu ve střevech, což dále ovlivňuje správnou mineralizaci kostí a zubům má také za následek zvýšení svalové síly a zabraňuje ztrátě svalové tkáně, urychluje spalování tuků a podporuje proces hubnutí. Kromě toho má vliv na zvýšení odolnosti těla vůči infekcím.

Vitamín K2 je nezbytný pro správné fungování těla, reguluje proces srážení krve a také ovlivňuje udržování normální minerální hustoty kostí. Je zodpovědný za správný transport vápníku z krve do kostní tkáně, což umožňuje udržení zdravých a silných kostí a zvyšuje jejich odolnost.

Zdrojem vitamínu K2 MK-7 v našem přípravku je natto - japonský pokrm vyrobený z neupravených sójových bobů fermentovaných bakterií Bacillus subtilis a vitamínu D3 - cholekalciferolu z lanolinu.

SLOŽENÍ

Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

obsahuje: Voda, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy 20 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová; cholekalciferol z lanolinu (vitamin D), menachinon-7 MK-7 (vitamin K) odvozený z Bacillus subtilis natto, aroma, sladidlo: sukralóza; konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný.

DÁVKOVÁNÍ

Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Zdraví dospělí do 75 let - ½ lahvičky (50 ml) denně. Zdraví dospělí nad 75 let - 1 lahvička denně. Před použitím je vhodné provést test 25-(OH)D v krvi a výsledek testu konzultovat se svým lékařem nebo lékárníkem.
 
UPOZORNĚNÍ
 
Přípravek by neměly užívat děti, těhotné a kojící ženy a osoby užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. warfarin a acenokumarol).
Vitamíny a minerály
v 1 dávce 1/2 ampule
Vitamín D - kalciferol 0,05 mg (500%*)
Vitamín K 0,05 mg (63%*)
Vitamíny a minerály
Vitamín K


Vitamín K má význam pro krevní srážlivost. Jeho nedostatek vyvoláva krvácivé projevy.

Vitamin K1 (fytomenadion) je vitamin rozpustný v tucích. Je nezbytný pro tvorbu faktorů, jež se podílejí na procesu srážení krve. Jeho nedostatek vede ke snížení krevní srážlivosti.
Používá se při nedostatku vitaminu K vlivem jeho špatného vstřebávání z potravy nebo při nedostatečné výživě. Hlavní užití vitaminu K je při profylaxi nebo léčbě poruch krevní srážlivosti, u nemocných se špatným příjmem tuku, při zamezení odtoku žluče nebo při onemocnění jater. Lze ho použít jako protijedu u lidí, kteří byli předávkováni perorálně používanými protisrážlivými přípravky. Vitamin K se podává také při dlouhodobé terapii léků ze skupiny antibiotik, sulfonamidů, léků s obsahem kyseliny salicylové a jejích derivátů. Nepodáváme při přecitlivělosti na vitamin K, u těžších poruch funkce jater, u žloutenky. Vitamin K se podává také při dlouhodobé terapii léků ze skupiny antibiotik, sulfonamidů, léků s obsahem kyseliny salicylové a jejími deriváty. Nežádoucími účinky může být - pocení, objevení se kožní vyrážky, alergické kožní reakce, křeč svalstva průdušek, modrofialové zbarvení sliznice a kůže okrajových částí těla. Při užívání vitaminu K současně se sulfonamidya fenacitenem se zvyšuje riziko krvácivého účinku, u novorozenců riziko výskytu novorozenecké žloutenky.Denní potřeba vtamínu K je nízká, není přesně stanovena a odhaduje se na 30 mikrogramů/kg, u kojenců stačí 10 mikrogramů/kg k zábraně snížené hladiny protrombinu v krvi. V lehkých případech krvácení se podává vitamín K dospělým perorálně denně v dávce 5-15 mg, dětem mladším 1 roku 2-3 mg denně, dětem ve věku 1-6 let 3-5 mg denně, ve věku 6-15 let 5-10 mg denně. Maximální denní dávka by neměla být vyšší než 40 mg u dospělého jedince. Denní preventivní dávky vitaminu K užívaného spolu s jinými vitaminy v multivitaminových směsích jsou mnohem nižší.
Podávání vitaminu K by mělo být konzultováno s lékařem! Fytomenadion prochází přes placentární bariéru z organismu matky do plodu. Vskytuje se především v zeleném ovoci a zelenině, protože je závislý na chlorofylu v rostlinách. Větší množství se vyskytuje ve špenátu, rajčatech, nebo v sojovém oleji, brokolici, kapustě, hlávkovém salátu, soji, hovězích játrech, zeleném čaji, vaječných žloutcích, ovsi, pšenici, chřestu, másle a v sýrech.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 2
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 150 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska
Uvádí na trh:
Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň
Měrná cena
Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml 49 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Ostrovit - Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml

Ke zboží Vitamin D3 4000 IU + K2 MK-7 shot 100ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

košík
0 kusů
0


 



377 461 999, 373 701 730


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos