Home > Galerie sportovců > Závody a soutěže > Golf Open Bike Race 2015

Golf Open Bike Race 2015

Golf Open Bike Race 2015

Letos již 4. ročník!

28.3.2015 areál dýšinského Golf Parku Plzeň doslova praskal ve švech! Na start cyklistické časovky se postavilo neuvěřitelných 264 závodníků

Jako první – úderem jedenácté hodiny, odstartovala kategorie mužů a veteránů, kteří poměřili své síly na trati dlouhé 12,5 km. V závěsu za nimi přišli na řadu ženy, ladies, junioři, juniorky a kadeti, kteří zdolali trať dlouhou 6,5 km. Poslední na řadu přišli dětské kategorie s tratí dlouhou 2,5 km a pro ty nejmenší byla připravena speciální mini trať.

Volné chvíle do startu či netrpělivé čekání na výsledkovou listinu si jezdci mohli zpříjemnit připraveným občerstvením a přátelským posezením v restauraci či na terase v areálu. Vyhlášení výsledků a předávání cen, trofejí a medailí přišlo na řadu po třetí hodině odpolední.

I v roce 2015 se golfový areál otevřel všem cyklistům netradičím závodem "...téměř po jamkách golfového hřiště". Časovka pro horská kola, jejíž trať vede přímo mezi jednotlivými jamkami, ale i v přilehlém náročném terénu v okolí Ejpovického jezera, si už v předchozích ročnících našla svoje příznivce. Pro ty i pro všechny ostatní milovníky tlustých plášťů byl i letos připraven další ročník časovky jednotlivců. Letošní termín byl stanoven jako vždy v předaprílovém termínu, tentokrát na sobotu 28.března 2015.

Co bylo nového?

Hlavní novinka je zařazení závodu do série Plzeňské amatérské ligy horských kol BECKER CUP jejíž 15. ročník bude letos zahájen právě tímto závodem. To ale neznamená, že proto, aby si kterýkoliv cyklista mohl vyzkoušet tratě v areálu musí se stát účastníkem série. Jak již z "OPEN" názvu závodu vyplývá, je skutečně otevřen pro každého, kdo se rád projede po cestách i necestách.

K tomu samozřejmě patří i velké množství kategorií zejména pro děti a juniory. Pro juniorské a dámské kategorie byla nově zařazena "střední" trať o délce 6,5 km, pro muže a veterány byla tradiční trať pro letošek ještě doplněna o novou pasáž ve střední části, takže celková délka naroste na cca 12,5 km. Pro nejmenší zůstává "krátká trať" o délce 2,5 km. Více o tratích se dozvíte na tomto odkazu.

zobrazeno záznamů: 1 - 2

košík
0 kusů
0


 



 

 
377 461 999, 373 701 730


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos